Hola, sóc la Mònica

coaching

Sóc Mestra, Psicopedagoga – des de fa més de 20 anys- i Coach de formació -d’això ja en fa més de 10-. Estic especialitzada en Intel·ligència Emocional, Lideratge, Wingwave Coaching, PNL (Programació Neurolingüstica) i, ara també, darrerament, formada en Feng Shui. Són temes que sempre m’han apassionat i que tinc la fortuna de poder aplicar tant en el terreny personal com en el professional.
El meu camí sempre ha estat marcat per la curiositat de saber i aprendre sobre filosofies de vida orientals, sobretot per aprofundir en temes espirituals, i en la pràctica diària de la meditació de fa més de 10 anys.

Des de ben jove, m’he sentit cridada per vocació a compartir amb les persones del meu entorn, a partir de belles i profundes converses, el que m’han ensenyat i he anat aprenent amb la formació i l’experiència. Això és el que ha fet que arribés al meravellós món de l’Acompanyament i la Interioritat Emocional.
De sempre m’he sentit una ànima revolucionària del canvi, amb la inquietud de treballar interiorment tot el que he necessitat per a sentir-me alineada amb la meva autèntica naturalesa i connectar-me el màxim possible amb la meva essència i amb la meva existència, realitzant-me preguntes i cercant respostes. Em sento una cercadora de la pau interior i la veritat, per estar unida amb el Tot i amb tothom. D’aquí la meva missió de voler també acompanyar a les persones en el seu camí per al benestar i la plenitud.

Ho faig a través del Coaching i la Psicopedagogia, perquè sempre he mantingut la voluntat que la persona pugui despertar la seva consciència i el seu potencial, connectar-se amb la seva essència i aprendre a desenvolupar les competències que la faran brillar i realitzar els seus propòsits.

Només cadascú pot decidir sobre si mateix: per ajudar-nos, per a descobrir qui som, per a donar el sentit que volem a la nostra vida, per a sentir-nos realitzats amb allò que escollim ser i fer, i per suposat, per a decidir com volem sentir-nos, relacionar-nos i actuar a cada moment. És això el que ens converteix en persones lliures.

Crec en la voluntat, la inspiració, la intuïció, la perseverança i l’optimisme que aflora de dins nostre per arribar als nostres somnis, des d’un seriós compromís amb nosaltres mateixos i amb els nostres propòsits.

L’oportunitat està en nosaltres. Units i unides ens enriquim i creixem pel bé comú. Creem el Món en el qual volem viure començant pel nostre propi canvi. I amb aquest canvi ens tornem referents per a les persones que tenim al nostre voltant. Tots som Un.

Tashi Deley!

Coach, coaching

Testimonis

La relació que s’estableix en el procés d’acompanyament és confidencial, no obstant això, alguns dels meus clients han volgut compartir el seu testimoni del que ha estat per a ells la seva experiència:

Hi ha vegades que tenim “coses” al nostre interior que no ens deixen avançar en el nostre camí tant professional com personal. Sentiments i emocions bloquejades dins nostre que ens provoquen malestar, ens provoquen un pes interior que no ens deixa respirar.

Vaig viure una experiència professional traumàtica, que em va provocar que hagués de deixar de banda moltes coses de la meva vida personal relacionades amb l’àmbit d’actuació i el sector professional de la feina que tenia. Gràcies al Coaching Wingwave vaig aconseguir superar aquest bloqueig interior que patia, i actualment he pogut donar-li la volta a la situació.

Per mi, tant important ha estat el procés, com la persona que ha liderat i ha estat al meu costat durant aquest procés. Sens dubte, la Mònica és una de les millors professionals del sector amb qui he tingut l’oportunitat de treballar en un procés tant personal com el Coaching Wingwave. Ella m’ha ajudat a superar tots els meus bloquejos i a ordenar la meva vida, tant a nivell personal com professional.

Dan

Especialista en Marketing Esportiu

 

Parlàvem molt de tot el que jo sentia i quins eren els meus projectes i aspiracions. Setmana darrera setmana, anava avançant i cada vegada em sentia millor i més segura, fins que vaig assolir el meu objectiu. Tinc molt que agrair-li a la Mònica, gràcies a ella estic orgullosa de com sóc i contenta d’haver estat la seva client. Per tot això Mònica, moltes gràcies i fins sempre.

Neus

Presidenta entitat cultural

 

T’agraeixo molt Mònica la teva ajuda, el Wingwave Coaching m’ha ajudat a superar dues situacions super estressants per a mi: el parlar en públic primer, i la por-dubte constants per com respondria el meu genoll lesionat durant la meva recuperació.

Sobre parlar en públic, amb el Wingwave Coaching he passat de parlar amb la “boca petita” a fer-ho amb les “papallones” normals a la panxa. Em sento més lliure i fluït en les meves exposicions.

Sobre el meu genoll lesionat… hi ha un abans i un desprès; he passat de preocupar-me en excés i deixar fins i tot de sortir a entrenar, a que la meva recuperació amb el fisio hagi estat molt més ràpida i quasi definitiva en aquests moments, ja que he pogut seguir la pauta i entrenament de recuperació sense estrès ni preocupació excessiva. Ara torno a gaudir de córrer, la natura… l’esport. I si vols… ho explico en públic!!!

Gràcies coach!

C.P.

Formador i apassionat de l’esport

 

El procés de coaching amb la Mònica va ser molt profund i encoratjador. Em va acompanyar en u procés de canvis que em va permetre veure-ho tot des d’una altra perspectiva i enfocar el meu camí amb una altra energia

Sandra Bermúdez

Dissenyadora Tèxtil

 

El procés de Coaching m’ha portat a aconseguir l’objectiu que jo mateixa m’havia marcat a l’inici del procés. Però, el millor és el camí tant respectuós, càlid i comprensiu que m’ha conduït fins a aquest objectiu. Camí que m’ha permès afrontar-me a les qüestions que em frenaven en la meva evolució, deixant enrere les pors, les defenses i les antigues creences. Només puc tenir paraules d’agraïment al procés, sobretot a la meva coach Mònica.

Georgina A.S.

Codirectora Centre Psicopedagògic Ludus

 

El seu acompanyament ha estat vital pel meu creixement com a persona. El meu nivell de consciència ha augmentat tant que ara «disfruto» de tot el meu potencial.

Ariadna Bosch

Secretària de direcció a Solar International Group

 

Sóc jugador de futbol i la meva experiència amb el Wingwave Coaching ha estat molt positiva, ja que em sento molt més bé, sense gens d’estrès, por o ràbia com tenia abans…

He estat patint una lesió de llarga durada aquests darrers 4 mesos; el que primer era un cop, finalment han vist que era una fissura. El fet de veure que no marxava el dolor, que trigava molt a recuperar-me, m’estressava molt, feia que em “mengés molt el cap”! Això feia que en el partit sempre pensés primer en com havia de posar la cama abans de fer qualsevol moviment. Cosa que no em permetia fer res sense pensar en la lesió.

El Wingwave Coaching m’ha ajudat a no pensar-hi tant, a veure-ho diferent i, per tant, fer les coses d’una altra manera, en no estar sempre pendent de la lesió i així no sentir tant d’estrès.

Amb una hora d’aquesta tècnica la veritat és que he estat una setmana cansat, però ha valgut molt la pena perquè pràcticament ja no hi penso gaire (evidentment el dolor encara hi és), però del tema psicològic, el que més em preocupava, ja estic molt millor.

Recomano aquesta tècnica a totes aquelles persones que com jo porten molt d’estrès a sobre perquè a mi m’ha anat genial. Gràcies Mònica!!!

Moha Jaghou

Jugador de Futbol semiprofessional


Per a mi ha suposat un despertar de la meva vida. Ser conscient de qui sóc m’ha ajudat a valorar-me i estimar-me, a créixer interiorment com a persona i, sobretot, a confiar en mi. Per a mi ha estat meravellós; tot un procés que m’alegra haver viscut i sentit. Dono les gràcies a la meva coach per caminar al meu costat.

Paqui

Empresària

 

Van xocar contra el meu cotxe per darrere. Var ser un cop molt sec, parats en una rotonda, esperant per seguir la marxa. Com a conseqüència vaig patir una fuetada cervical greu, per la qual vaig haver d’anar a rehabilitació diàriament. A més, vaig haver de prendre medicació. Tot això durant 6 mesos.

La millora era puntual, no pas general. És a dir, quan passaven els efectes de les sessions de rehabilitació i de la medicació, tornava el dolor. Un dolor que m’anul·lava, m'»agobiava» i m’esgotava, tant física com psicològicament. Per tant, vaig buscar nous recursos.

Primer, em va visitar un metge osteòpata, però em va dir que necessitava moltes sessions per arreglar-m’ho.

I segon, em va visitar la Mònica, que m’ho va poder solucionar. Posar-m’he en les seves mans va ser la millor decisió, ja que em va aplicar el mètode Coaching Wingwave i va funcionar.

És una pràctica molt concreta, directa i personal, per aquest motiu em va fer sentir segura de mi mateixa i alhora ella em va transmetre la màxima confiança.

Susanna  Gallardo Díaz

Administrativa

 

Quan la Mònica va venir a explicar-nos (convidada per l’Associació Gironina de Teatre) de què es tracta el Coaching, de seguida vaig tenir la sensació que, si realment volia avançar en la meva feina, el Coaching m’oferia una molt bona oportunitat de fer un procés alhora personal i professional de creixement. La veritat és que el procés amb la Mònica ha estat molt satisfactori, puc dir que els resultats no només han assolit les meves expectatives sinó que a més les han superat. El nivell de consciència al qual he arribat a través del procés, em permet aprofundir en el meu treball de creació artística, reconèixer a on s’arrela aquest treball i cap a on es dirigeix.

Ferran Joanmiquel Pla

Autor i director teatral

 

Per mi el Coaching ha suposat un aflorament de les meves possibilitats i capacitats, que ja sabia que hi eren, però no les sabia utilitzar. Durant el procés em sorprenia de tot el que jo deia, i la Mònica no feia més que dir-me que tot sortia de mi… ella ha estat una gran guia.

Mònica R.

Codirectora Centre Psicopedagògic Ludus

 

Mònica, has aconseguit que visqui la meva vida d’una manera molt més gratificant. M’has ajudat a evolucionar i han ocorregut molt canvis positius en la meva vida.

Ara puc expressar les meves emocions sense por… he deixat d’estar influenciada pels altres… m’has ajudat a alliberar-me. Durant molts anys de la meva vida he estat buscant el que tu, Mònica, m’has fet veure que estava dins meu. Amb la teva tècnica sempre em portaves allà mateix, cap al meu interior, cap a la meva essència, d’una manera sorprenent m’he anat estimant i ara no hi ha cap resistència per poder sentir-me mereixedora de la felicitat.

Benvinguda en la meva vida!! Agraïda per sempre!!

Pilar

 

A través del procés de Coaching he aconseguit el meu objectiu; a més a més, sento que he desenvolupat una sèrie d’eines que em serviran, a partir d’ara, per a la presa de decisions.

Sònia Suñer

 

El Coaching Wingwave per mi és una salvació, perquè emocionalment quedes amb un estat del teu Ser, de tu, sense cap mena de por. Jo ho he provat dues vegades.

La primera, l’ansietat i el tenir por pels diners. I aquesta ansietat em va desaparèixer. La meva situació és la mateixa, però no em sento amb les pors, m’ha aportat tenir confiança amb mi, molta pau i molt d’amor.

L’altra ha estat amb l’accident de cotxe, quan em van atropellar. La por a travessar el pas de vianants, a que al meu fill li passés el mateix… Molta ansietat de l’accident, moltes imatges… I la veritat és que ja no em vénen… Ara tinc la por que s’ha de tenir del respecte, però la por que tenia, m’ha desaparegut. M’he sentit molt bé, molt relaxada… M’ha netejat emocionalment, m’ha equilibrat i estic encantada, encantadíssima, Mònica!

És un mètode que jo recomano a tothom. A mi m’ha anat súper bé. La sensació és de pau, amor, confiança en mi i molta alliberació emocional. M’ha anat molt bé. Moltes gràcies!

Paqui Sánchez

Palamós

 

Deixar-me acompanyar per la Mònica en el camí cap el meu objectiu, i en el meu procés de canvi, ha estat, sens dubte, un privilegi i una satisfacció. Ha suposat moltes coses, però, sobretot… una alliberació: ser conscient!!! He guanyat en seguretat; quan els murs que t’has fixat s’esvaeixen no hi ha dubtes i això t’allibera perquè estàs encaminat.

Necessitava la transformació perquè el que es queda estancat es podreix. M ‘ he redescobert a mi mateixa i tu Mònica, has estat companya, fiscal, mestre i amiga. Gràcies!!!

Fanny

 

En el procés de Coaching he après a meditar i a prendre consciència de en quin punt em trobo en cada moment, controlant les situacions que abans em resultaven més incòmodes. A més, he après a interioritzar cadascuna de les sensacions que tinc i, llavors, entendre què representen per a mi. D’aquesta manera he aconseguit una major tranquil·litat i satisfacció amb mi mateix.

Jacint

Enginyer Mecànic

 

Ir arriba