Interioritat Emocional

Atreveix-te a realitzar un viatge extraordinari.

T’acompanyo a través de la Interioritat Emocional per a que despertis, per a que portis a la llum i transformis tot allò que necessites per al teu benestar i que es troba en el teu interior. Ens trobem per aprendre junts, per crear un espai de connexió amb les teves emocions, amb les teves creences i pensaments, amb la teva manera de fer, de comportar-te i de relacionar-te amb tu i amb els altres.

Obrim la porta a la nostra Interioritat Emocional per entrar en contacte amb els tres dons que bressolen, inspiren i impulsen els nostres somnis: la sensibilitat, la saviesa i el poder. Així podrem abraçar noves oportunitats per a viure la felicitat i sentir l’alegria de viure en el dia a dia, valorant i agraint cada detall, cada gest i cada mirada del que vivim i amb qui ho vivim, confiant en nosaltres i en la vida.

Creem un espai compartit d’escolta, de comprensió, de respecte per a que puguis ajudar-te a trobar les respostes que estàs buscant i passis a l’acció per avançar en la direcció dels teus propòsits i aconsegueixis els teus objectius. Un espai per a la reflexió i l’anàlisi introspectiva, per a la meditació i la generació d’un estat que equilibri el teu ser. Un espai que et faciliti deixar-te guiar per la crida del cor, la veu de l‘ànima i per a crear l’emergència de la inspiració, de la força creativa i de la voluntat del Ser.

Ens endinsem en l’autoconeixement per descobrir la bellesa de la nostra essència, conèixer allò que ens fa únics i que conforma una unitat amb la resta del món. Entrem en els bells i misteriosos espais interiors per destapar allò que necessita de la nostra atenció, dedicar-nos a allò que tenim oblidat i poder deixar en l’oblit tot el que ens allunya del nostre benestar. És realitzar una connexió amb lo autèntic i essencial que hi ha dins nostre.

Aprofundim en la nostra Interioritat Emocional per a viure la nostra espiritualitat, per explorar el significat i sentit de la vida i el pas de la nostra existència. Perquè tenim molt per sentir, per aprendre, per aportar i per viure en aquesta vida.

Ir arriba